Aliz
6 °C
14 °C

We do not ask the Americans and your kioktatásából

2014.12.04. 01:11 Módosítva: 2014-12-04 01:57:12

Sokan felbőszültek azon, hogy az amerikai republikánus szenátor, John McCain az új nagykövet kinevezése kapcsán neofasiszta diktátornak nevezte Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort. Haragjuknak McCain Facebookján adtak hangot, ezekből válogattunk.  

Ennél a beszélgetésnél hazaárulózással indítanak, majd végül egy troll trollnak nevezi a szenátort. 

Az alábbi kommenthez kérhettek volna egy tolmácsot is, de csak Google Translate volt kéznél, annak pedig a magyar köztudottan túl nehéz. Csak távolról sejthető, mit akart mondani az első illető, de valakinek mégis sikerült dekódolnia egy válaszban. 

Ez a kommentelő pedig egy amerikai nyelvújító, neki még fordítógép sem kellett:

A hölgy szerencsére először megírta magyarul, hogy mit szeretne mondani, mert a fordítás nem valami érthetőre sikeredett. A "must not Coca Cola or the bull" akár még szállóigévé is válhat. A kioktatás pedig valóban nehéz szó.  

mcc3

Ez az úr megpróbálta elmagyarázni egy amerikainak, mi történik, ha megleckéztetik a baloldalt. Vagy mi?

mcc4

Az alábbi hozzászólás pedig McCain profilképe alatt díszeleg, és újmagyar nyelven íródott:

mcc1

Egy évvel ezelőtt az EP-képviselők kaptak hasonló angolsággal írt Magyarországot védő levélözönt, a pontos érthetőség kedvéért visszafordítottuk magyarra a legjobbakat: Hunglishre tanítjuk az EP-képviselőket

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?