Judit
3 °C
7 °C

Gulyás Gergely is nekiment McCainnek

2014.12.04. 18:59

A neofasiszta diktátorozásra visszanácibarátozás lett a válasz a Fideszben. A párt országgyűlési alelnöke, Gulyás Gergely Facebook-oldalán közölt képeket McCain szenátorról, ahol egy ukrán újfasiszta és antiszemita politikus oldalán integet.

A következetességet kéri számon Gulyás Gergely McCain amerikai republikánus szenátoron, aki leneonácizta és diktátorozta Orbán Viktort.

A korábban példaképként emlegetett McCain-beszólás óta eltelt két napban gyűlölt figurává vált, üzenőfalát is ellepték a magyar trollkodók.

Gulyás most két képpel akarja felhívni a figyelmet arra, hogy az „újfasizmus-szakértő” McCain máshol nem volt annyira finnyás, mint Orbán esetében.

A szenátor Gulyás szerint „a valóban neonáci, antiszemita és magyargyűlölő ukrán Svoboda vezetőjével, Oleg Tyahnibokkal” látható a képeken.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?