Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Százmilliót kaszáltak az osztrák bordélyban dolgoztatott lányokon

2014.12.04. 13:03

Hétfőn fogták el a készenléti rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint ausztriai bordélyházakban dolgoztattak magyar nőket.

A Police.hu híre szerint a 40 éves Ö. Károly és a 39 éves T. József ellen üzletszerű kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt indult nyomozás. A gyanú szerint az ausztriai bordélyházakba magyar nőket vittek, hogy ott prostituáltként dolgoztassák őket és a jövedelmüket megszerezzék. Az egyik gyanúsított egy 18 év alatti lány bevételeit is rendszeresen megszerezte.

A házkutatások során a rendőrök lefoglaltak a prostitúciós bevételekből származó 4 nagy értékű - egyénként 15-20 millió forintos - autót, több tízmillió forint értékben órákat és arany ékszereket, valamint 7 millió forint készpénzt.

A két férfit gyanúsítottként hallgatták, Ö. Károlyt őrizetbe is vették és előzetes letartóztatásba helyezték.