Olivér
5 °C
8 °C

Czunyiné süteményt sütött, Palkovics államtitkár beállt lapátolni

2014.12.05. 10:15 Módosítva: 2014-12-05 11:00:35

Ma van az önkéntesség világnapja. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma november 24-én indította el az önkéntes munkát népszerűsítő kampányát, amelyben az Emmi minisztere és államtitkárai is részt vettek.

Balog Zoltán egy budapesti idősek otthonában önkénteskedett, Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkár önkéntes munkát végző cukrásztanulókkal együtt sütött süteményt egy gyermekotthon középsúlyos értelmi fogyatékos lakóinak. Rétvári Bence parlamenti államtitkár meleg teát és szendvicset osztott az Etele téren. Palkovics László felsőoktatási államtitkár beállt lapátolni egy építkezésre, Soltész Miklós tűzifát osztott, Zombor Gábor ebédet Kecskeméten. Czibere Károly általános iskolás gyermekeket korrepetált matematikából, Lengyel Györgyi közigazgatási államtitkár mézeskalácsot sütött, Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár az adománygyűjtésben segített, Simicskó István sportállamtitkár pedig egy gyermekotthon falait szépítette.

Most kihagynánk minden poént, önkéntéskedjenek önök is!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?