Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrök itatták fel egy kisfiú könnyeit Nagykanizsán

2014.12.05. 07:41

Egy 9 éves kisfiút az idősebb bátyjára bíztak a szülei, amíg elmentek vásárolni egy közeli plázába. A két fiú a nagykanizsai karácsonyi vásárban nézelődött, a „rendelkezésre álló adatok szerint” azonban a nagyfiú rosszul érezte magát, és hazament. A kisfiú sírva kereste a szüleit, végül egy élelmiszerüzletben kért segítséget. Szerencsére nem kellett sokáig pityeregnie, mert a Police.hu szerint a „a zalai egyenruhások a gyereket hazavitték nagykanizsai otthonába és átadtak az édesanyjának".

* * * Ne felejtsék el * * *

A szeretet ünnepén a lényeg, hogy megfogjuk barátaink és családtagjaink kezét, elmerengjünk az év vidám és szomorú pillanatain, a jövőbe tekintsünk, de leginkább örüljünk egymásnak. Ha van szeretet, nem számít, mennyi dió jutott a bejglibe, hány szaloncukor van a fán, vagy hogy szentestén pislog-e a hal a vacsoraasztalon, vagy sem. Persze, a szeretetet nem lehet megenni, viszont szeretet nélkül mit sem ér a dőzsölés. Vigyázzanak egymásra a karácsonyi forgatagokban!