Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C

7 km-es dugó van az M0-s autópályán Érdnél

2014.12.12. 10:51 Módosítva: 2014.12.12. 11:48

Hétkilométeres dugó alakult ki az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Érd környékén, ahol burkolatjavítás miatt előre bejelentett sávlezárása került sor péntek reggel, írja az MTI. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának csütörtök este közölte, hogy kiterjedt burkolathiba javítása kezdődik péntek reggel az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a 6-os főúti csomópontnál, emiatt egész nap torlódások lehetnek. Körülbelül tizenöt négyzetméteren cserélik ki a burkolatot több rétegben, egészen a hídszigetelésig. A javítások idejére két sávot lezárnak, ezért péntek reggel fél héttől délután hat óráig kisebb-nagyobb dugókra kell számítani az M0-son Érd közelében.

Reggel 8 óra után a vártnál is hosszabb, közel 7 kilométeres kocsisor torlódott össze az M0-s érintett déli szektorában, a 6-os főúti csomópont és a soroksári Duna-híd között. Mivel nincs terelő út, aki erre indulna pénteken, inkább válasszon másik útvonalat.

Baleset miatt jelentős torlódás alakult ki a 11-es úton Budakalásznál, valamint az M0-ás körgyűrű északi szektorában, a Megyeri hídon is. Három személyautó ütközött össze a 11-es út 14-es kilométerénél, és emiatt mindkét irányban áll a forgalom. A dugóba került autók miatt a hivatásosak is nehezen tudják megközelíteni a helyszínt.  • Vennék
  • Hírek