Albert, Lipót
2 °C
12 °C

7 km-es dugó van az M0-s autópályán Érdnél

2014.12.12. 10:51 Módosítva: 2014-12-12 11:48:02

Hétkilométeres dugó alakult ki az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Érd környékén, ahol burkolatjavítás miatt előre bejelentett sávlezárása került sor péntek reggel, írja az MTI. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának csütörtök este közölte, hogy kiterjedt burkolathiba javítása kezdődik péntek reggel az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a 6-os főúti csomópontnál, emiatt egész nap torlódások lehetnek. Körülbelül tizenöt négyzetméteren cserélik ki a burkolatot több rétegben, egészen a hídszigetelésig. A javítások idejére két sávot lezárnak, ezért péntek reggel fél héttől délután hat óráig kisebb-nagyobb dugókra kell számítani az M0-son Érd közelében.

Reggel 8 óra után a vártnál is hosszabb, közel 7 kilométeres kocsisor torlódott össze az M0-s érintett déli szektorában, a 6-os főúti csomópont és a soroksári Duna-híd között. Mivel nincs terelő út, aki erre indulna pénteken, inkább válasszon másik útvonalat.

Baleset miatt jelentős torlódás alakult ki a 11-es úton Budakalásznál, valamint az M0-ás körgyűrű északi szektorában, a Megyeri hídon is. Három személyautó ütközött össze a 11-es út 14-es kilométerénél, és emiatt mindkét irányban áll a forgalom. A dugóba került autók miatt a hivatásosak is nehezen tudják megközelíteni a helyszínt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?