Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Evés közben érték tetten a kolbásztolvajt

2014.12.12. 15:33

A rendőrök evés közben érték tetten azt a férfit, aki egy ózdi hentesbolt raktárhelyiségébe betörve, különböző húskészítményeket akart ellopni - írja a Police.hu. Lopás gyanúja miatt indított eljárást az ózdi rendőrkapitányság B. János 23 éves farkaslyuki lakos ellen.

December 7-én fél hat körül egy ózdi hentesbolt raktárának ablakát betörte, majd azon bemászva több kiló húst, kolbászt és tepertőt készített össze, amiket el akart lopni.

20141212142815
Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság / Police.hu

A riasztórendszerrel felszerelt üzlet egy távfelügyeleti céghez adott jelzést, a riasztást a diszpécser továbbította a rendőrség irányába.

A járőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol a raktárban tetten érték, és elfogták az egyik szál kolbászt éppen rágcsáló elkövetőt, akit előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki.