Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Biciklivel futó tinimolesztálót keresnek

2014.12.13. 17:57

A rendőrség szexuális visszaélés miatt keresi a mellékelt képen látható férfit – írja a Police.hu. Amit tudni kell róla: 18-25 év közötti, 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú; haja hosszú, göndör, barna színű, arca borostás.

Hogy miért keresik?

  • 2014. október 21-én 16 óra körüli időben a pomázi Gábor Áron utcában megszólított egy hazafelé tartó 12 éves lányt, akitől megkérdezte, hogy elmegy-e vele fagylaltozni, majd arcon puszilta. A lány erre elfutott.
  • 2014. október 22-én 13 óra 30 perc körüli időben a pomázi Kubinyi utcában egy 16 éves lányt szólított meg, majd meg akarta fogni a fenekét, mire a lány a nála lévő esernyővel a férfi felé csapott. Az ismeretlen férfi ekkor elfutott a helyszínről.

A férfi kék színű farmernadrágot és sötét baseball sapkát viselt, és egy fekete színű mountain bike kerékpárral közlekedett. (Futás helyett föl is ülhetett volna rá.)

A Szentendrei Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki felismeri a férfit, , vagy tud róla, hogy hol lehet, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot. Ha ragaszkodik a névtelenséghez, hívja az ingyenes Telefontanút a 06-80-555-111-es számon.