Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Juhász Péter: Deutsch drogozott

D  YT20140906008
2014.12.13. 15:53

Juhász Péter, az az Együtt társelnöke azt írja Facebook-oldalán, hogy Deutsch Tamás Fideszes EP-képviselő drogozott. Ezt sok barátjától tudja, akik ugyan a politikába nem akarnak belekeveredni, de bíróságon vállalnák állításukat.

Juhász szerint a drogozás lehetne Deutsch magánéletének része, hallgathatott volna. A képviselő több újságnak azt nyilatkozta, hogy soha életében nem nyúlt droghoz, mivel nem bírja a hányást és ez egy filmben összekapcsolódott, Juhász szerint ezzel nem vállalja korábbi tettét. Az Együtt politikusa szeretné, ha bíróságon derülne ki az igazság.

Deutsch Tamást is kerestük az ügyben, egyelőre azonban nem sikerült elérnünk. A Facebookon viszont reagált Juhász Péter üzenetére: beleáll, naturellement (vagyis természetesen, hogy Juhász is értse).