Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem hagyta a táskát, eltört a karja

2014.12.14. 09:35

Péntek délután megtámadtak egy hazafelé tartó, 64 éves asszonyt Kisvárdán. A fiatal támadó megpróbálta kitépni a kezéből a táskáját. A nő elesett, de a táskát nem engedte, így a támadója zsákmány nélkül menekült el.

Az asszony másnap orvoshoz fordult, és kiderült, hogy a rántástól eltört a karja. A rendőrség ekkor értesült a történtekről. A police.hu azt írja: még aznap, a bejelentés napján azonosították a feltételezett tettest, egy 19 éves gemzsei férfit, R. Tibort.

Éppen Tornyospálcán volt, az ismerőseinél. A rendőrök érte mentek. A fürdőszobában, a fal mellé állított ágy mögött rejtőzködött, és menekülni próbált, amikor megtalálták. Hiába. Azóta őrizetbe vették, kezdeményezték az előzetes letartóztatását is. Beismerő vallomást tett. Azt állította: pár perccel később visszament az asszonyhoz, hogy felsegítse, de a nő elzavarta.