Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Az MSZP-sek ismét nekimentek Gyurcsánynak

2014.12.15. 16:41 Módosítva: 2014-12-15 17:28:02
Nekimentek az MSZP-sek Gyurcsánynak, mert hiányzott. Akkor most ki az ellenzéki?

Török Gábor politológusarra hívta fel a figyelmet, hogy az év utolsó parlamenti napján simán átmennek a kétharmados támogatást igénylő törvények, mert az egy dolog, hogy ehhez nincs elég képviselője a kormánypártnak, viszont az ellenzékiek sem kerültek elő. Konkrétan két ellenzéki vezető, Gyurcsány Ferenc (a volt kormányfő Szegeden egy régebben leszervezett eseményen tartózkodott) és Vona Gábor is hiányzik a szavazásokról. (Vona a Jobbik sajtóosztálya szerint beteg).

Bár a fideszes Lasztovicza Jenő nincs a parlamentben, így elméletileg nincs a kormánypártnak kétharmada, a kétharmados javaslatok is átmennek, ugyanis két ellenzéki politikus nem vesz részt az ülésen: Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc...

Mindehhez egy képet is mutatott a mai szavazásról.

A folytatásban Lukács Zoltán és Harangozó Tamás MSZP-s képviselők mentek neki Gyurcsánynak azt feszegetve, hogy most meg lehetett volna akadályozni néhány 2/3-ados törvény elfogadását, de nem sikerült. 

Lukács Zoltán szerint:

Nem dumálni kell, dolgozni! Csak az mszp biztosította a 100 százalékos jelenlétet!

Harangozó Tamás pedig ezt írta:

Duplán szégyenletes! A Fidesz megszavazta a jövő évi népnyúzó költségvetést! Az ellenzékből pedig nincs itt Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc Pedig nincs elég fideszes a teremben! Meg lehetett volna akadályozni a ketharmados törvényeket!!! Például a trafikmutyi folytatását! Az MSZP teljes létszámmal itt van, a betegek is... Akkor most ki az ellenzéki?!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?