Aliz
6 °C
14 °C

Habony most Londonban utaztatott meg egy luxustatyót

2014.12.16. 22:17 Módosítva: 2014-12-17 11:02:30

Ez a hírnév átka: rohamosan inflálódnak a Habony Árpád-képek. 444.hu-nak kedden egy olvasó küldte be a maga paparazzi-felvételét, ami azt az izgalamas pillanatot ábrázolja, ahogy Habony a Századvég alapítvány kuratóriumának egyik vezetőjével, Szalay-Bobrovniczky Kristóffal, és az ő feleségével, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettessel álldogál a londoni Heathrow reptéren beszállásra várva.

A miniszterelnök tanácsadója Gucciból ezúttal nem egy kézitáskát , hanem - bár a fényképen nem látszik tökéletesen - egy Supreme Canvas gurulós bőröndöt választott az útra, ami olyan 2000 euró (6-700 ezer forint) körül kapható.

Hétfőn a Parlament előtt a Kossuth téren éppen a költségvetés szociális megszorításai ellen tüntettek,amikor egyszer csak átvágott közöttük Habony Árpád, Orbán Viktor főtanácsadója, kezében egy talán frissen vásárolt szintén Gucci-luxustáskával.

Frissítés: A Főpolgármesteri Hivatal szerda reggel tíz órakor küldött közleményében cáfolta, hogy Habony Árpád Szalay-Bobrovniczky Alexandrával lett volna Londonban. Mint írták, a főpolgármester-helyettes kedden bizottsági ülésen és hanuka ünnepségen vett részt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?