Habony most Londonban utaztatott meg egy luxustatyót

2014.12.16. 22:17 Módosítva: 2014.12.17. 11:02

Ez a hírnév átka: rohamosan inflálódnak a Habony Árpád-képek. 444.hu-nak kedden egy olvasó küldte be a maga paparazzi-felvételét, ami azt az izgalamas pillanatot ábrázolja, ahogy Habony a Századvég alapítvány kuratóriumának egyik vezetőjével, Szalay-Bobrovniczky Kristóffal, és az ő feleségével, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettessel álldogál a londoni Heathrow reptéren beszállásra várva.

A miniszterelnök tanácsadója Gucciból ezúttal nem egy kézitáskát , hanem - bár a fényképen nem látszik tökéletesen - egy Supreme Canvas gurulós bőröndöt választott az útra, ami olyan 2000 euró (6-700 ezer forint) körül kapható.

Hétfőn a Parlament előtt a Kossuth téren éppen a költségvetés szociális megszorításai ellen tüntettek,amikor egyszer csak átvágott közöttük Habony Árpád, Orbán Viktor főtanácsadója, kezében egy talán frissen vásárolt szintén Gucci-luxustáskával.

Frissítés: A Főpolgármesteri Hivatal szerda reggel tíz órakor küldött közleményében cáfolta, hogy Habony Árpád Szalay-Bobrovniczky Alexandrával lett volna Londonban. Mint írták, a főpolgármester-helyettes kedden bizottsági ülésen és hanuka ünnepségen vett részt.