Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sportriporter lehet Szijjártó szóvivője

2014.12.16. 23:23

Az Origo értesülései szerint az MTVA-nal sportriporterkedő Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium szóvivője lesz januártól.

Az Origo úgy tudja, hogy Menczer már elbúcsúzott kollégáitól, akiknek annyit elárult, hogy a külügynél folytatja. A sportriporter nem erősítette meg laptársunk értesüléseit, hogy Szijjártó Péter szóvivője lesz: „ebben a pillanatban semminek nem vagyok kinevezve.”

Menczer leigazolása tökéletesen beleillik a sportos vonulatba. A korábban a Dunakeszi csapatban futsalozó Szijjártó már több csapattársát is kinevezte. Tanácsadót, referenst vagy épp kabinetfőnököt csinált belőlük.

Menczer legtöbbször futballmeccseket közvetített a köztévén, az NB I.-es mérkőzések után, a 2012-es Európa-bajnokságról, majd a 2014-es világbajnokságról is tudósított.