drog, Drog, DROG: ön szerint miről fog szólni ez a cikk?

2014.12.17. 15:40

Miután már a gyilkossággal gyanúsított Portik Tamásék is profitálhattak az V. kerület példátlan kegyéből, nyomott áron értékesített ingatlanokból, DROG.

De nemcsak a kerületi ingatlanok, hanem az egyes szektorok ellehetetlenítését célzó döntések is hozzájárultak DROG. Persze mindez éppen akkor, amikor Oroszország hidegháborús DROG, ami éppen egybeesik Orbán Viktor miniszterelnök szerint az USA szándékaival, hogy Közép-Európát műveleti területté DROG.

Nyilvánvaló, hogy a kormány népszerűségvesztését a jelenlegi helyeztben csak a mellébeszélés és a látszatintézkedések DROG. 

Mindezt csak azért írjuk, mert a kormány valóságértelmező intézete, a Századvég megvizsgálta, mennyire aktuális téma a DROG.

Gyorsan egy helyreigazítás: a Századvég nem véletlenül érti félre a valóságot, sőt az értelmezést annak ellenére önmaga alakítja. Erről a stratégiai igazgató, G. Fodor Gábor maga írt bájos őszinteséggel: A "totális félreértés" nem hiba, hanem nézőpont, a politikai hadviselés nézőpontja.

Slide5

És akkor jöjjön a DROG:

  • Állítólag 1000 embert kérdeztek meg telefonon, de ez nézőpont kérdése
  • "A" "századvéges" "kutatás" "szerint" a "magyar" "lakosok" "jelentős" "többsége" "80 százaléka" "úgy" "látja", "a kábítószer-fogyasztás" "jelentős" "probléma" "hazánkban"
  • "a" "droghelyzet" "kezelése" "tehát", "úgy" "tűnik", "a" "lakosság" "szemében" "is" "fontos" "ügy"
  • "A" "megkérdezettek" "kétharmada" "nyilatkozott" "úgy", "hogy" "a" "jelenlegi" "törvények" "túl" "megengedőek" 
  • "Minden" "negyedik" "lakos" "érzi" "éppen" "megfelelőnek" "az" "aktuális" "szabályozást"
  • "A" "felmérés" "során" "kiderült" "az" "is", "hogy" "a" "magyar" "társadalom" "86 százaléka" "a" "könnyű" "drogok" "legalizálása" "ellen" "van".

Még ne fetrengjen a nevetéstől, csak most jön a java:

  • "A" "válaszadók" "57" "százaléka" "egyetértene", "ha" "önkéntesen", "szülői" "kérés" "alapján", "a" "fiatalkorúak" "esetében" "lehetővé" "tennék" "az" "iskolákban" "a" "drogtesztek" "végrehajtását". "A" "mintába" "kerültek" "40" "százaléka" "ellenzi" "az" "ötletet".
  • "Az" "a" "kormányzati" "javaslat", "mely" "alapján" "bizonyos" "szakmák" "esetében" ("pl".: "politikusok", "újságírók", "rendőrök") "kötelezővé" "tennék" "a" "drogteszteket" "61 százalékos" "támogatást" "kapott."

Sajnos az nem derült ki, hogy az ezer "telefon", az "adatfeldolgozás", "rezsi", a "munkatársak" "óradíja", G. Fodor Gábor aláírása, mennyibe került, de "szerintünk" "bármennyi" "pénzt" "megért", és biztosak vagyunk benne, hogy azt ki is fizették érte.