Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Facebook-kommentelőket és megosztókat jelent fel Tata

2014.12.19. 20:09

A tatai önkormányzat olyan facebookosokat jelent fel, akik megosztottak egy információt. 

A tatai önkormányzat honlapjára feltöltött írás szerint - amelyre a 444 hívta fel a figyelmet - többen nem átallottak egy „Dr- Kiss Andor profilnevű felhasználó által az Önkormányzat és a Hivatal munkáját rosszindulatú, valótlan tényállításokkal teli felhívást" megosztani. Abban az írásban azt állítják, ezt csak kisbetűvel, félve merjük leírni:

  • a város vezetése elherdálta a Wágner házat.

Az is kiderül az önkormányzat közleményéből, amelyet Hunyáné Izsáki Zsuzsa kommunikációs referens jegyez, hogy  a város 2000. júniusában eladta a Wágner házat. Szerintük a piaci ár kétszereséért, „azóta az ingatlan négyszer cserélt gazdát, mire a mostani tulajdonoshoz került. A mostani tulajdonos olyan korszerű felújítást végzett az épületen, hogy abban az orvosi ügyelet, a védőnői és az iskola egészségügyi ellátás kiválóan, költségtakarékosan üzemel.”

Bár nem derül ki, hogy Dr Kiss Andor ezzel szemben mit állít az elherdáláson kívül, de az önkormányzat visszautasítja a felhívásban szereplő rosszindulatú és félrevezető állításokat!

És akkor jöjjön 2014 legkommunistább mondata: A vezetés azért, hogy a tataiakat tovább ne tudják félrevezetni, feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, és mindazokkal szemben, akik ezt a felhívást megosztották és az ahhoz fűzött kommentjükkel hozzájárultak annak terjesztéséhez és a további súlyos félrevezetéshez.

Mert nem tűrik, nem tűrhetik tovább a tataiak érdekében „az ilyen jellegű, eleve rossz szándékú híreszteléseket, megtévesztő facebook bejegyzéseket, és egyéb kommenteket."