Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Napokig marad a napsütés

2014.12.20. 11:21

Szombaton reggel még délen és keleten csepeghet az eső, majd napközben a legtöbb helyen több órára kisüt a Nap. Budapesten például verőfényes napsütés van jelenleg is. Csak késő délutántól kezdődik nyugat-északnyugat felől újabb felhősödés, este újra többfelé eleredhet az eső. Az erősen szeles időben délután 7-12 fok lehet, írja az idokep.hu.

Vasárnap reggelre már többfelé eshet, majd napközben a napos időt időnként gomolyfelhők zavarhatják meg, melyekből egy-egy zápor, a hegyekben hózápor is kialakulhat. Az erős, viharos északnyugati szélben pár fokot visszaesik a hőmérséklet.

Hétfőn megerősödő nyugati, délnyugati széllel ismét enyhébb levegő érkezik. Ezen a napon északon, északkeleten számíthatunk kisebb csapadékra, délen, délnyugaton naposabb időre.

Mi lesz karácsonykor?

  • 12 fok, napsütés

Mi lesz szilveszterkor?

  • mínusz 6 fok, hószállingózás

Mi történt ezen a napon 123 évvel ezelőtt?

  • "Erős" Louis ellenált 4 ló húzóerejének

Ki született december 20-án?

  • Uri Geller

Ki halt meg december 20-án?

  • Brittany Murphy, a Spinédzserek és a Sin City sztárja