Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kidobta kutyáját a 9.-ről, százan gyászolták

2014.12.21. 08:39

A Bors szerint száz állatvédő gyászolta szombaton azt a yorkshire terriert, akit a 9. emeletről dobott ki a gazdája még december 14-én.

Az újpalotai esetről először a TV2 számolt be, a riportból kiderült, hogy a férfi iszákos, és az eset idején sem lehetett józan. Egy környéken élő nő szerint a kutya szinte mellette csapódott be, és még 20 percig élt, szörnyű kínok között. Mire kiértek az állatvédők, már elpusztult.

A rendőrség kihallgatta a férfit, állatkínzás miatt indulhat ellene eljárás. A TV2 riporterének a férfi azt állította, hogy nem is volt otthon, amikor a kutya kiesett. Mint mondta, amikor hazaérkezett, nem találta a kutyát, de mivel máskor is el szokott bújni, lefeküdt aludni, mert fáradt volt.

A szombati megemlékezést az Állatmentő Liga szervezte, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ilyet nem tehet senki. A gyászolók virágokat és mécseseket tettek ki arra a helyre, ahová a kutya leesett.