Aliz
6 °C
14 °C

Zebrán gázolta el a kerekesszékes férfit

2014.12.22. 16:30 Módosítva: 2014-12-22 20:39:26

December 20-án, szombaton, délelőtt 10 óra körül Székesfehérváron, a Királysor és a Gőzmalom utca kereszteződésében a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen egy férfi elektromos kerekesszékével akart átkelni - közölte a rendőrség. Egy arra közlekedő autó vezetője nem adta meg neki az elsőbbséget, és elütötte.

Az ütközés hatására a mozgássérült férfi megsérült. A balesetet okozó autó vezetője a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a Rákóczi utca irányába.

A balesettel érintett Peugeot 307SW Combi típusú, pezsgő színű, 2003-2006-os évjáratú személygépkocsi a bal elején rongálódott.

A Feol.hu riportot is készített az elgázolt emberrel:

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a balesetnek szemtanúja volt, vagy az érintett járművel, illetve annak vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a kapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?