Nem ízlik Gyurcsánynak Orbánék főztje

2014.12.26. 10:31 Módosítva: 2014.12.26. 10:37

Csodálatos Dobrev Klára-interjút hozott le még karácsony szenteste  a Bors, ami ugyan két napja volt, de semmiképp sem szeretnénk megfoszatni az élménytől az olvasókat, így most egy soron kívüli lapszemle következik.

A bulvárlapból megtudhattuk például, hogy a Gyurcsány családban mindig az exminiszterelnök sürög-forog karácsonykor a konyhában, hiszen azt már a tavalyi könyvéből is megtudhattuk, hogy Dobrev Klárta soha nem tanult meg főzni, mert semmi érzéke sincs hozzá.

Na de mi volt az ünnepi menü Gyurcsányék budai házában, ahová 20 főt csődítettek össze, és jó bolgár szokás szerint a földön ülve fogyasztották el a vacsorát?

 Az első fogás halászlé, de a gyerekek húslevest kapnak, azt jobban szeretik. Ezután kétféle sült hús, desszertnek pedig mákos guba és máglyarakás következik.

Pompás menü, és mint kiderült, azért ilyen, mert Gyurcsány Ferenc egyáltalán nem szereti azt a kosztot, amit Orbán Viktor kap otthon:

Lévai Anikó receptjei kicsit nehezebb, zsírosabb, magyarosabb ételeket írnak le. Feri a könnyebb, modernebb fogásokat szereti.

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára harmadik közös gyermeke jövőre fog megszületni. A Bors kiderítette: Klára asszony a szülsé után újra dolgozni fog, így a babázás az exminiszterelnökre marad.

Jövő szeptembertől külföldi megbízásaim is lesznek. Így Ferire hárul majd a gyereknevelés egy része, azt mondja, otthon marad pár hétre. A gyes összegét nem fogja felvenni.

Az interjú folytatásából pedig azt is megtudhatjuk, hogy Gyurcsány-csemetéknek nincsenek luxusházai, földjei és bankszámlái, az iskolában pedig még soha nem keveredetek konfliktusba az apjuk miatt.