Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kertbe zuhant a tűzoltóautó a felüljáróról, többen megsérültek

2014.12.27. 10:59

Többen megsérültek egy nagy balesetben a 4-es úton szombat délelőtt, amikor Monorierdőnél két tűzoltóautó és négy személyautó ütközött össze, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Az utat teljes szélességben lezárták, de 17:50 körül újraindult a forgalom – írja az MTI.

Két tűzoltóautó vonult egy pilisi tűzhöz, amikor az első kocsi autóval ütközött egy felüljárón. A baleset miatt a tűzoltóautó a szalagkorlátnak ment, azt átszakította, és 8 méteres magasságból a meredek rézsűn egy családi ház kertjébe borult. A másik tűzoltóautó is a szalagkorlátnak csapódott, az a jármű félig lelógott a felüljáróról.

A balesetben több tűzoltó is megsérült. A mentők tájékoztatása szerint öt embert vittek kórházba: két tűzoltó súlyosan, kettő könnyebben sérült. A személygépkocsiba egy ember beszorult, őt egy harmadik tűzoltókocsi szabadította ki, az ő sérülései életveszélyesek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, az utat késő délutánig teljes szélességben lezárták.

A két tűzoltókocsi eredetileg feltehetően Pilisre ment volna, ahol egy gázpalack robbant fel egy lakóház melléképületében. A robbanás következtében az épület egyik fala kidőlt, egy ember megsérült, őt a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.