Árpád
-2 °C
4 °C

Fejre állt az autópályán, elhajtottak mellette

2014.12.30. 09:56

Senki nem állt meg, és nem segített annak a vérző fejű férfinek, aki kocsijával átszakította az M5-ös autópálya szalagkorlátját, majd az út menti árokban fejre állt, írja a Police.hu.

Az esetről egy, az országot elhagyó utas értesítette a röszkei határátkelő útlevélkezelő rendőreit hétfő este, aki elárulta, hogy a határtól körülbelül 10 kilométerre egy gyalogost látott a leállósávban sétálni. A hírre a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei azonnal elindultak felkutatni a férfit, akire néhány perccel később egy segélyhívónál, a földre rogyva találtak rá a leállósávban. Mivel az eszméletvesztés határán volt, a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik azonnal kórházba szállították.

A szerb állampolgárságú férfi a kórházban elmondta, hogy autójával a havas úton csúszott meg. Miután kimászott a járműből, egy út menti segélyhívón keresztül szeretett volna segítséget kérni, mivel egyetlen autós sem állt meg neki. Útközben azonban rosszul lett, és földre rogyott, ekkor találták meg a rendőrök.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?