Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Egy halott, öt sérült egy pécsi karambolban

2014.12.30. 14:07 Módosítva: 2014-12-30 18:44:33

Egy ember meghalt, ketten súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek, amikor összeütközött egy autó és egy helyi járatú busz Pécsen, írja a Police.hu. A baleset fél egy körül történt a Táncsics Mihály út és az Árnyas út kereszteződésében. Részleteket egyelőre nem tudni.

A Bama.hu szerint az autó egyik utasa vesztette életét, és a súlyos sérülteket is onnan emelték ki. A könnyű sérültek a busz utasai voltak.

A rendőrök lezárták a kereszteződést, az autósok a Siklósi út és a Móra Ferenc út felé tudnak kerülni.

A balesethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották. Az egyik sérültet feszítővágókkal szabadították ki.

A rendőrség halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitánysága kéri, hogy annak a piros színű Suzuki típusú személyautónak a vezetője, valamint a busz azon utasai, akik látták a balesetet, illetve aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400 telefonszámot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?