Ezt kívánja magának 2015-re!

2014.12.31. 15:51

Kedves Felhasználó! Gratulálunk választásához, és üdvözöljük a Fogadalomgenerátor® alkalmazói között!

A Fogadalomgenerátor® az Index mérnökei által kifejlesztett software, amely az Ön személyes életútadatainak kiértékelésével perszonalizált fogadalmat állít elő. Az Ön egyedi fogadalmának kiszámításához adja meg a 2014-es évére jellemző adatokat a legördülő menükből, és kattintson a fektetett téglalap alakú gombra! A Fogadalomgenerátor® a nagyteljesítményű számítógépek segítségével másodpercek alatt létrehozza személyes fogadalmát.

Software-ünk mentesíti a kellemetlen feladat alól, hogy éjfélkor, a Himnusz alatt kelljen kétségbeesetten fogadalmat keresnie, esetleg részegen olyat fogad meg, amit már másnap megbánna. A biztos hatás kedvéért fogadalmát posztolhatja a Facebookra, hogy így később ellenőrizni tudja a megvalósulási faktort. Amennyiben életútadataiban változás állna be, a menükből újra választva újabb fogadalmat állíthat elő a Fogadalomgenerátor®-ral.

Figyelem: A Fogadalomgenerátor® által létrehozott személyes fogadalmak csak 2015. december 31-ig érvényesek!

2014 év volt, amikor , de ha visszaemlékszem, az, amire 2014-ből emlékezni fogok. Pasim vagy csajom , viszont . Szeretném, ha 2015 .