Szilveszterezzen egy Akváriumban!

2014.12.31. 21:22 Módosítva: 2014.12.31. 21:26

A Sas Kabarét csak páran nézik üveges szemmel a kanapén, a többiek a konyhában arról sustorognak, hogy mégis hogyan lehetne lelépni egy másik buliba, ahol tényleg megy a csapatás, és konfettiben táncolnak a mínusz 15 fokos éjjel ellenére is miniszoknyában nyomuló lányok? Nem jött be a Youtube-diszkó, a vendégek összevesztek, hogy akkor most Calvin Harris vagy inkább a Kozmix?

Mielőtt a Duna TV akváriumát bámulná mindenki a tévé előtt, inkább kapcsoljon az Akvárium streamjére, ahol garantált a buli, meg a csapatás, már csak a miniszoknyás csajokat kell mindenkinek magának beszereznie!

Az idei szilveszteren az egész Akváriumot beveszi a tízéves NVC promotercsapat, akik ezúttal háromtermes újévköszöntőt hoznak a belváros szívébe. A többhelyszínes bulin a budapesti underground elektronika színe-java a lemezjátszók mögé áll majd: az éjszakai életben már bejáratott nevek közt megtaláljuk például a Technokunstot, a Farbwechselt, a Lavalavát és a Girls and Mathematicsot is. Az este külföldi vendége a berlini Dapayk Solo lesz. Mindezt pedig több kamerával és testközelbe tolt GoPrókkal, jó minőségű, streamre kevert hanggal adja az Akvárium itt, az Indexen már este kilenctől! 

Igen, a play gomb ott van, kicsit lejjebb!