Jolán
2 °C
4 °C

Szilveszterezzen egy Akváriumban!

2014.12.31. 21:22 Módosítva: 2014-12-31 21:26:17

A Sas Kabarét csak páran nézik üveges szemmel a kanapén, a többiek a konyhában arról sustorognak, hogy mégis hogyan lehetne lelépni egy másik buliba, ahol tényleg megy a csapatás, és konfettiben táncolnak a mínusz 15 fokos éjjel ellenére is miniszoknyában nyomuló lányok? Nem jött be a Youtube-diszkó, a vendégek összevesztek, hogy akkor most Calvin Harris vagy inkább a Kozmix?

Mielőtt a Duna TV akváriumát bámulná mindenki a tévé előtt, inkább kapcsoljon az Akvárium streamjére, ahol garantált a buli, meg a csapatás, már csak a miniszoknyás csajokat kell mindenkinek magának beszereznie!

Az idei szilveszteren az egész Akváriumot beveszi a tízéves NVC promotercsapat, akik ezúttal háromtermes újévköszöntőt hoznak a belváros szívébe. A többhelyszínes bulin a budapesti underground elektronika színe-java a lemezjátszók mögé áll majd: az éjszakai életben már bejáratott nevek közt megtaláljuk például a Technokunstot, a Farbwechselt, a Lavalavát és a Girls and Mathematicsot is. Az este külföldi vendége a berlini Dapayk Solo lesz. Mindezt pedig több kamerával és testközelbe tolt GoPrókkal, jó minőségű, streamre kevert hanggal adja az Akvárium itt, az Indexen már este kilenctől! 

Igen, a play gomb ott van, kicsit lejjebb! 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?