Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lights off: Ne tüntessenek a Music FM-nél!

2015.01.03. 15:42

A Lights Off újabb közleményt küldött szét a Music Fm-mel és mindenféle alvállalkozóval szervezett, káoszba fulladt, horrorsztorikkal tarkított szilveszteri bulival kapcsolatban. A közleményben írtakat azonban már előző cikkünkben feldolgoztuk.

Az egyetlen új elem, hogy a cég azt kéri: ne szervezzenek tüntetést a Music Fm székháza elé, mivel a céget valójában nem terheli felelősség, ők csak a médiatámogatást és a fellépőket adták. 

off

Nemrég kiderült, hogy a szervezőket már napokkal az esemény előtt figyelmeztették, hogy össze fog omlani a ruhatáruk, ha nem profi szolgáltatóra bízzák a munkát. A nagy volumenű hungexpós rendezvényeken ruhatár-szolgáltatást biztosító cég ajánlatot is tett a munkára, de a szervezők nem kértek belőlük. 

A Lights Off nevében az Eleven Events Kft. csak napokkal a buli előtt, december  23-án kereste meg azt a mobilruhatáros céget, a Mobilruhatar.com-ot, amelyik a hasonló nagy bulikon biztosítja a ruhatárat.