Árpád
-2 °C
4 °C

Eltűnt egy 13 éves lány

2015.01.04. 15:11

A rendőrség a lakosság segítségét kéri Lakatos Valéria eltűnése ügyében. A berettyóújfalui rendőrség eltűnés miatt körözi a 13 éves Lakatos Valéria pocsaji lakost. A gyermek január 3-án 14 óra körüli időben családi házukból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, azóta sem sikerült megtalálni. 

A kislány körülbelül 146 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja hosszú, derékig érő, szőkésbarna színű. Eltűnésekor világos árnyalatú barna színű kabátot és farmernadrágot viselt, melynek az oldalán egy fehér csík látható.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármit tud Lakatos Valériáról, valamint tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámot, vagy jelentkezzen a 107-es vagy a 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámokon, illetve személyesen is tehet bejelentést bármelyik rendőri szervnél. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?