Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ilyen egy igazán pocsék szilveszteri afterpari

2015.01.04. 15:23

A debreceni rendőrség rablás és önbíráskodás miatt nyomoz két hosszúpályi férfival szemben. Az egyikük L. Ferenc, a másik R. János. 

Ferenc és a 28 éves János együtt italoztak január elsején kora este, másokkal együtt Ferenc házában. Ferenc egy idő után nem érezte jól magát, ezért bement és lefeküdt az egyik szobában. János kis idő múlva bement hozzá, és egy késsel fenyegette, hogy adjon neki pénzt. Ferenc nem adott, ezért János ököllel arcon ütötte, elvette a nadrágjából a pénzt és elviharzott. 

Amikor Ferenc magához tért, János után eredt. Kérte vissza a pénzét, de mivel János nem adta, ezért Ferenc többször arcot ütötte. Aztán ő is elviharzott. 

Ám valaki közben értesítette a rendőrséget arról, mi történt és a rendőrök Ferencet és Jánost is elfogták. Jánost rablással, Ferencet önbíráskodással gyanúsítják. Kettejük közül csak Jánost vették őrizetbe, Ferenc szabadlábon védekezhet.  

Ferenc és János megrázó, drámai, de egyben tanulságos történetét, amely végülis hepienddel zárult, itt találtuk.