Móric
9 °C
15 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Széklábbal erőszakoltak meg egy 16 éves fiút az előzetesben

2015.01.05. 06:52 Módosítva: 2015.01.05. 07:05

Heteken át kínozták, majd megerőszakolták cellatársai azt a 16 éves fiút, akit enyhébb bűncselekmények gyanújával helyeztek előzetes letartóztatásba Székesfehérváron, írja a Blikk.

Sz. Márk egy 4 fős cellába került (a Blikk cikkében 34 fős cella szerepel, de a büntetés-végrehajtás parancsnoksága szerint ez téves infomáció), ahol egy 18, egy 17 és egy 15 éves társa kezdte el molesztálni.  Először arra próbálták rávenni, hogy kézzel elégítse ki őket. Miután Sz. Márk erre nem volt hajlandó, naponta megverték, rugdosták és zaklatták. Előfordult, hogy  a fiút az ágyához kötözték, és ott ütötték.

A sorozatos terror hatására Márk belement, hogy kézzel kielégítse társait, de ez csak olaj volt a tűzre. Újabb verések árán orális szexre kényszerítették, majd egy asztalon erőszakolták meg - óvszer helyett egy zacskót használva.

Később egy partvisnyelet használtak, majd arra kényszerítették, hogy üljön bele egy felfordított szék lábába. Egyik kínzója úgy találta, hogy Márk túl lassú, ezért belenyomta szerencsétlen fiatalembert a fadarabba.

Sz. Márk támadóit életveszélyt okozó testi sértés miatt ítélték el: W. Péter 10 év fegyházat, M. Zoltán 4 év 6 hónap fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetést, J. Dániel pedig 4 év 8 hónap börtönt kapott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport