8 éven át erőszakolta nevelt lányát a börtönőr

2015.01.07. 09:15 Módosítva: 2015.01.07. 19:18

Vádat emeltek egy Budapesti Fegyház és Börtön állományában dolgozó börtönőr ellen, aki 8 éven át élt megerőszakolta nevelt lányát, írja a Bors. A börtönőr büntetőpere január 23-án kezdődik.

A lap szerint a vádlott 2000-ben ismerkedett meg egy gyermekét egyedül nevelő asszonnyal, akit 2002-ben feleségül vett. A bv.-főtörzsőrmester szoros lelki kapcsolatot alakított ki az ötéves kislánnyal, akit örökbe fogadott és a nevére vett. A vádlott 2005-ben fajtalankodott először a kislánnyal, aki akkor 8 éves volt. Elhitette vele, hogy a szexuális bántalmazás helyénvaló egy apa-lánya viszonyban, amiről viszont az édesanyának nem kell tudnia.

Gy. István a lakáson kívül a munkahelyén, az autóban, a kutyakennelben és a disznóólban is megerőszakolta a lányt. Telefonjával pedig 35 pornográf felvételt is készített róla, ami később megdönthetetlen bizonyíték lehet a bíróság előtt.

A kislány, amikor 15 éves lett, felismerte, hogy helytelen kapcsolat van közte és nevelőapja között, és beszámolt az édesanyjának az erőszakról. A nő feljelentést tett, a férfit november 11-én vették őrizetbe.

A Bors szerint Gy. István tettei megdöbbenést váltottak ki a munkahelyén, ahol tudását a legmagasabb szinteken is elismerték. 2008-ban dr. Kökényesi Antal altábornagy, a büntetés-végrehajtás akkori országos parancsnoka személyesen adott át neki pénzjutalmat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport