Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Megerőszakoltak egy nőt Szombathelyen

2015.01.07. 22:44

Az év végén megerőszakoltak egy huszonéves nőt Szombathelyen, adta hírül a TV2 Tények című műsora. A lemeztelenített nő egy ismeretlen férfi lakásában ébredt. Előtte egy helyi, nem nevesített szórakozóhelyen vesztette öntudatát. A még december végén történt erőszak miatt a nőt ellátó orvos tett feljelentést.

A kórház értesítése szerint a nőt feltehetőleg elkábították és megerőszakolták. A rendőrök  több embert hallgattak ki, és szakértő vizsgálja, mivel kábíthatták el a nőt.

A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. 

Ha valaki valamilyen vétlen módon kerül érintkezésbe ilyen szerekkel és heveny szívdobogást, kipirosodást, vagy ennek éppen az ellenkezőjét, ájulás érzést, kettős látást, fejfájást tapasztal, akkor az őt kísérő társaságnak feltétlenül szóljon, hogy nem érzi jól magát - mondta a műsorban dr. Stánicz Éva.

A rendőrség szexuális erőszak kísérletének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?