Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Úgy megrúgta a 16 éves a kismamát, hogy meghalt a magzata

2015.01.08. 10:51

A Somogy megyei rendőrség vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek azt az ügyet, amikor július végén Kutason két csoport egymásnak esett botokkal, kövekkel, vascsövekkel felfegyverkezve, és egy kismamát olyan súlyosan bántalmaztak, hogy elvesztette gyermekét.

A rendőrség közlése szerint a nagyatádi rendőrök 8 embert vettek őrizetbe, közülük hét ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Egy 16 éves fiúval szemben azonban életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatták nyomozást, mivel a gyanú szerint ő rúghatta meg azt a helyszínen lévő, 30 hetes terhes kismamát, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy életét csak az orvosi beavatkozás tudta megmenteni, de magzata életét vesztette.