Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A liftből tűnt el egy idős nő Debrecenben

2015.01.12. 20:09 Módosítva: 2015-01-12 20:55:01
20151201184813

Eltűnése miatt keresi a Debreceni Rendőrkapitányság Técsi Imréné 79 éves debreceni lakost - közölte a rendőrség.  Az idős hölgy 2015. január 12-én kísérettel orvosi vizsgálaton volt egy debreceni egészségügyi intézményben, ahol délután kettő óra körül kísérője a liftbe való beszállás során szem elől veszítette. A rendőrségre 15 óra 30 perckor érkezett  bejelentés az eltűnésről.

Az idős asszony 158 centiméter magas, 80 kilogramm súlyú, rövid haja ősz színű. A néni szürke színű, hosszú kabátot, szürke színű nadrágot, fekete színű, lapos talpú cipőt, fején drapp színű kötött sapkát visel. Az idős néni betegségéből eredően térben és időben nem tud tájékozódni.

A rendőrök egy órával a hír kiadása után jelentették, hogy megtalálták a nénit.

Állampolgári bejelentés érkezett 19 óra 50 perckor, hogy a rendőrség által eltűntként keresett nénit Debrecenben, egy Derék utcai bolt környékén látták. A Debreceni Rendőrkapitányság járőrei a helyszínre mentek, és az üzlet előtt megtalálták.

Az idős néni már nagyon fázott, ezért ment be a boltba. A járőrök a nénihez mentőt hívtak, akik őtkórházba vitték.