Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Páva lemondásra szólította fel Fodor Ibolyát

2015.01.14. 08:59

A Pécs Ma információi szerint Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere a napokban levelet írt Fodor Ibolya képviselőnek, hogy az elmúlt hetek történéseiből „vonja le a megfelelő következtetéseket”, vagyis mondjon le a mandátumáról. A polgármester szerint Fodornak vállalnia kellene a felelősséget a tetteiért, ezért nyomatékosan kéri, hogy gondolja át az elmúlt időszak történéseit.

image 10189438 16-9

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Fidesz–KDNP frakciójában ülő képviselőnő azt követően került reflektorfénybe, hogy kiderült, 2003-ban jogerősen 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönre ítélték folytatólagosan, jelentős értékre bűnsegédként elkövetett sikkasztás miatt.

Fodor egy hete az RTL Klub riporterével került konfliktusba, aki arról szerette volna kérdezni, hogy miért zaklat a Facebookon egy őt kritizáló közalkalmazott kommentelőt. Fodor konkrétan azzal zsarolta a nőt, hogy bemártja a főnökénél.

A képviselőnő annyira kiborult a kérdéstől, hogy rátámadt a riporterre, és azt mondta neki:

Szégyelld a pofádat tudod! Milyen ember vagy te?

Aztán a válaszoló szerepét is kisajátítva, közölte a megfejtést:

Tehetségtelen kis majom vagy! 

Ezután ráadásul rendőrt is hívott a riporterre, de a kiérkező rendőrök megállapították, hogy nem történt jogsértés, mert a Híradó munkatársai közterületen közszereplőt faggattak.

Fodor ugyan kilépett a Fidesz–KDNP-frakcióból, de nem adta vissza a mandátumát, holott frakcióján kívül erre kérte az MSZP, az LMP és a Jobbik is.