Páva lemondásra szólította fel Fodor Ibolyát

2015.01.14. 08:59

A Pécs Ma információi szerint Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere a napokban levelet írt Fodor Ibolya képviselőnek, hogy az elmúlt hetek történéseiből „vonja le a megfelelő következtetéseket”, vagyis mondjon le a mandátumáról. A polgármester szerint Fodornak vállalnia kellene a felelősséget a tetteiért, ezért nyomatékosan kéri, hogy gondolja át az elmúlt időszak történéseit.

image 10189438 16-9

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Fidesz–KDNP frakciójában ülő képviselőnő azt követően került reflektorfénybe, hogy kiderült, 2003-ban jogerősen 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönre ítélték folytatólagosan, jelentős értékre bűnsegédként elkövetett sikkasztás miatt.

Fodor egy hete az RTL Klub riporterével került konfliktusba, aki arról szerette volna kérdezni, hogy miért zaklat a Facebookon egy őt kritizáló közalkalmazott kommentelőt. Fodor konkrétan azzal zsarolta a nőt, hogy bemártja a főnökénél.

A képviselőnő annyira kiborult a kérdéstől, hogy rátámadt a riporterre, és azt mondta neki:

Szégyelld a pofádat tudod! Milyen ember vagy te?

Aztán a válaszoló szerepét is kisajátítva, közölte a megfejtést:

Tehetségtelen kis majom vagy! 

Ezután ráadásul rendőrt is hívott a riporterre, de a kiérkező rendőrök megállapították, hogy nem történt jogsértés, mert a Híradó munkatársai közterületen közszereplőt faggattak.

Fodor ugyan kilépett a Fidesz–KDNP-frakcióból, de nem adta vissza a mandátumát, holott frakcióján kívül erre kérte az MSZP, az LMP és a Jobbik is.  • Hírek
  • Bankszámla