Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Besétált a rendőrségre

2015.01.15. 15:08

A XIII. kerületi gyermekmolesztálással gyanúsított férfi megjelent a kerületi őrsön, miután nyilvánosságra hozták azt a felvételt, amit egy térfigyelő kamera készített róla.

A férfi elszámoltatása megkezdődött.

– írja a Police.hu.

Frissítés: A férfi beismerte tettét

  • A férfit egy rokona kísérte be, aki a rendőrség által közzétett felvételen ráismert
  • Z. Tibor a bűncselekményt elismerte, és abban a ruhában érkezett a rendőrségre, amelyen a hatóság által kiadott felvételeken is látható
  • A 21 éves budapesti férfi ellen szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, és javasolják előzetes letartóztatására.

Mint arról beszámoltunk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint újabb gyermek ellen követett el szexuális erőszakot az a 20-25 év körüli fiatalember a főváros XIII. kerületében, akit december óta keresnek egy 10 éves gyerek molesztálása miatt.

Az ismeretlen férfi még december 19-én egy Frangepán utcai társasházban a liftnél megfenyegetett, majd molesztált egy 10 éves gyereket. Az elkövetőt azonban megzavarták, ezért akkor elmenekült a helyszínről.

A rendőrség szerint feltehetően ugyanez a férfi fajtalankodott hétfőn kora délután a Petneházy utca egyik társasházában is. A házba lépve az általa követett gyermekkorú lány száját befogta, megfenyegette, fajtalankodott vele, majd távozott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?