Vilhelmina
12 °C
28 °C

Besétált a rendőrségre

2015.01.15. 15:08

A XIII. kerületi gyermekmolesztálással gyanúsított férfi megjelent a kerületi őrsön, miután nyilvánosságra hozták azt a felvételt, amit egy térfigyelő kamera készített róla.

A férfi elszámoltatása megkezdődött.

– írja a Police.hu.

Frissítés: A férfi beismerte tettét

  • A férfit egy rokona kísérte be, aki a rendőrség által közzétett felvételen ráismert
  • Z. Tibor a bűncselekményt elismerte, és abban a ruhában érkezett a rendőrségre, amelyen a hatóság által kiadott felvételeken is látható
  • A 21 éves budapesti férfi ellen szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, és javasolják előzetes letartóztatására.

Mint arról beszámoltunk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint újabb gyermek ellen követett el szexuális erőszakot az a 20-25 év körüli fiatalember a főváros XIII. kerületében, akit december óta keresnek egy 10 éves gyerek molesztálása miatt.

Az ismeretlen férfi még december 19-én egy Frangepán utcai társasházban a liftnél megfenyegetett, majd molesztált egy 10 éves gyereket. Az elkövetőt azonban megzavarták, ezért akkor elmenekült a helyszínről.

A rendőrség szerint feltehetően ugyanez a férfi fajtalankodott hétfőn kora délután a Petneházy utca egyik társasházában is. A házba lépve az általa követett gyermekkorú lány száját befogta, megfenyegette, fajtalankodott vele, majd távozott.