Judit
3 °C
7 °C

Sínen hagyott Audival ütközött a nyíregyházi vonat

2015.01.19. 19:30 Módosítva: 2015-01-19 21:17:42

Bocskaikert külterületén, egy vasúti átjáróban ütközött össze egy vonat és egy autó - közölte a rendőrség. 18 óra 20 perc körüli időben a Debrecen felől Nyíregyháza irányába közlekedő vonat Bocskaikert külterületén, egy vasúti átjáróban összeütközött egy eddig ott tisztázatlan körülmények között elakadt Audival. A tűzoltók visszajelzése szerint a helyszínen egy könnyű sérült van, azonban ő sem az ütközés következtében sérült meg. Jelenleg is késnek a vonatok.

A Mávinform szerint valaki a sínen hagyta az üres autóját. A baleset miatt A Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon 40-50 perces késésekre kell számítani, a menetrend szerinti közlekedés a szerelvényfordulók és a feltorlódások miatt csak éjfélre állhat helyre. A vonaton nem sérült senki. A gépkocsi alkatrészeit a másik vágányba is belökte a mozdony.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?