Így repült el 330-cal egy Lamborghini az M7-esen

2015.01.19. 10:27 Módosítva: 2015.01.19. 11:36

A kilométeróra 336-ot is mutatott abban a cseh rendszámú Lamborghini Huracanban, ami az M7-esen száguldott Hollád és Sávoly között még tavaly szeptember 5-én. A száguldást a kocsi utasa kamerával vette fel. 

A sofőr egyszer csak elvesztette uralmát a kocsi felett, és a Lamborghini előbb a bal, majd a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, aztán lesodródott az útról, és a vízelvezető árokba csapódott,  írja a Police.hu

Így repült el 330-cal egy Lamborghini az M7-esen

Csodaszámba megy, hogy a balesetet mindketten túlélték. Az árokba csapódás után a sofőr kimászott a kocsiból, és kimentette utasát a roncsból. A Lamborghini ezután kigyulladt, és a felismerhetetlenségig összeégett. 

A sofőrt mentő vitte el, az utas nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, őt  mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

Egy Lamborghini Huracan ára 240 000 dollár (kb. 66 millió forint) lehet. Korábbi cikkünk szerint egy ilyen autót 1-3 napra 2800-7500 euróért, azaz  878 ezer és 2,3 millió forint közötti árért  lehet kibérelni.

A sofőrt, a 36 éves H. I.-t a rendőrök közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárást a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya a napokban fejezte be, és a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási Ügyészségnek. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport