Megölte, elásta, lebetonozta szeretőjét a tárnoki férfi

2015.01.20. 10:47

Emberölés vádja miatt kell bíróság elé állnia annak a férfinek, aki 2013 áprilisában egy vita hevében megfojtotta, majd elásta az összeköltözést sürgető barátnőjét Tárnokon – írja az MTI.

Gyugyi Csilla elmondta, hogy a házas férfi évek óta szerelmi viszonyt folytatott az áldozattal, akivel mind gyakrabban került konfliktusba, mert ígérete ellenére nem vált el, és nem költözött össze vele.

2013 áprilisában a nő felkereste az otthonában épp egyedül tartózkodó férfit, újra vitatkozni kezdtek az esetleges összeköltözésen. A szóváltás hevében a férfi egy kötéllel hátulról a kanapéra rántotta, majd megfojtotta a barátnőjét, ezután pedig igyekezett eltüntetni a gyilkosság nyomait – magyarázta a szóvivő.

A vádirat szerint a holttestet egy zsákba tekerve levitte a tárnoki ház alagsorába, melynek megbontotta a betonaljzatát, majd elásta a nőt, s újra lebetonozta az aljzatot. A meggyilkolt barátnő táskáját, iratait elégette, az asszony ház előtt parkoló gépkocsijának pedig Tatabányán kibérelt egy garázst. A kocsi kulcsait elrejtette.

A sértett családja 2013. április 25-én jelentette be a nő eltűnését, ezért először közigazgatási, majd büntetőeljárás indult a történtek feltárására. Egy idő után a férfi nem fizette a garázs bérleti díját, így bukkantak rá a nő gépkocsijára, majd 2014 januárjában az elásott holttestre.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást – tájékoztatott Gyugyi Csilla. Az ügyről a Velvet itt írt részletesen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport