Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Exkluzív étterem nyílhat a Meki helyén Pécsen

2015.01.21. 10:52

A Pécs Ma úgy tudja, hogy mindössze egy pályázat érkezett a  McDonald's által használt ingatlanrész bérleti jogára a január 16-ai határidőig. Ahogy azt megírtuk, január elején bezárt a gyorsétterem, mivel átköltöznek a pécsi Árkád bevásárlóközpontba. A főtéren, a városháza aljában lévő Meki sok embernek szúrta a szemét.

A pécsi lap szerint megnyugodhatnak a kedélyek, ugyanis információik szerint a jó nevű Jókai Bisztróhoz köthető tulajdonosi kör által vitt gazdasági társaság működtetné tovább a helyét. Lovász István jegyző a lap megkeresésére csak annyit mondott, hogy volt érvényes pályázat, a gazdasági bizottság javaslatára a polgármester dönt majd az ügyről. Kocsis József, a Jókai Bisztró tulajdonosa a lapnak az eredményhirdetésig nem kívánt nyilatkozni, de annyit elárult, hogy szakmai hátteret biztosít a pályázó társaságnak.

A pályázati kiírás szerint a 448 négyzetméteres üzlethelyiségre 15+5 évre lehet bérleti jogot szerezni havi 1,1 millió + áfáért. Az épületbe egy új, Pécs belvárosához méltó, exkluzív étterem üzemeltetőit várják.