A börtön után tovább verte az élettársát

2015.01.22. 09:05 Módosítva: 2015.01.22. 09:07
A férfit barátnője brutális bántalmazása miatt ítélték el több mint három évre. Amikor a kijött a börtönből, visszatért barátnőjéhez. A verések és kínzások folytatódtak.

A férfit korábban súlyos testi sértés és a sértett sanyargatásával elkövetett személyes szabadság megsértésének bűntette miatt 3 év 8 hónapra ítélték. 2013. augusztus 28-án feltételesen szabadult.

A férfi visszatért barátnőjéhez. Ezután is többször bántalmazta a nőt:

  • volt, hogy egy fadarabbal verte
  • ököllel ütlegelte
  • forró vízzel öntötte le.

Ezután távoltartást rendeltek el ellene, de a férfi ezt is megszegte. 2014. január 20-án délután öt óra körül részegen egy kb. egy méteres fanyéllel több alkalommal megütötte, majd egy kábeldarabbal ütlegelte a barátnőjét. A kábelt a nyakára tekerte, azzal fojtogatta, majd egy fém felmosónyéllel bántalmazta.

A férfi ezután a nőt a vízzel teli fürdőkádba lökte, majd fejét a víz alá nyomta, miközben azt kiabálta neki, hogy „most megdöglesz”. A vádlott a fürdőkádból kiszálló nőt egy törülközővel is fojtogatta. A nőnek 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek.

A férfi ellen a Fonyódi Járási Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

Miután a férfi az előzetes letartóztatásból is olyan leveleket küldött élettársának, hogy terhelő vallomását vonja vissza, a Kaposvári Nyomozó Ügyészség vádat emelt ellene hamis tanúzásra felhívás vétsége miatt is. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport