Árpád
-2 °C
3 °C

A börtön után tovább verte az élettársát

2015.01.22. 09:05 Módosítva: 2015-01-22 09:07:01
A férfit barátnője brutális bántalmazása miatt ítélték el több mint három évre. Amikor a kijött a börtönből, visszatért barátnőjéhez. A verések és kínzások folytatódtak.

A férfit korábban súlyos testi sértés és a sértett sanyargatásával elkövetett személyes szabadság megsértésének bűntette miatt 3 év 8 hónapra ítélték. 2013. augusztus 28-án feltételesen szabadult.

A férfi visszatért barátnőjéhez. Ezután is többször bántalmazta a nőt:

  • volt, hogy egy fadarabbal verte
  • ököllel ütlegelte
  • forró vízzel öntötte le.

Ezután távoltartást rendeltek el ellene, de a férfi ezt is megszegte. 2014. január 20-án délután öt óra körül részegen egy kb. egy méteres fanyéllel több alkalommal megütötte, majd egy kábeldarabbal ütlegelte a barátnőjét. A kábelt a nyakára tekerte, azzal fojtogatta, majd egy fém felmosónyéllel bántalmazta.

A férfi ezután a nőt a vízzel teli fürdőkádba lökte, majd fejét a víz alá nyomta, miközben azt kiabálta neki, hogy „most megdöglesz”. A vádlott a fürdőkádból kiszálló nőt egy törülközővel is fojtogatta. A nőnek 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek.

A férfi ellen a Fonyódi Járási Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

Miután a férfi az előzetes letartóztatásból is olyan leveleket küldött élettársának, hogy terhelő vallomását vonja vissza, a Kaposvári Nyomozó Ügyészség vádat emelt ellene hamis tanúzásra felhívás vétsége miatt is. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?