Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A kutyák megúszták az ütközést az M1-esen

2015.01.28. 06:19

Nyolc sérültje van annak a balesetnek, amely az M1-es autópályán történt nem sokkal kedd éjfél után - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A közlemény szerint egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze az M1-es autópálya 113-as kilométerénél, a sztráda győri elkerülő szakaszán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon.

A helyszínelés szerint a külső sávban haladó magyar rendszámú kisbusz az előtte közlekedő román furgonnak hajtott, és mindkét jármű az árokba borult. A kisbusz sofőrjét és a sérült utasokat a mentők a győri kórházba vitték. A kistehergépkocsi két utasának és a raktérben szállított huszonnégy kutyának nem esett baja.

A rendőrség reggel közölte, hogy hajnalban befejeződött a helyszínelés, a Hegyeshalom felé vezető oldalon már zavartalanul halad a forgalom.