Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A hatosfal után egy veszélyes kutyával néz farkasszemet Mocsai Tamás

2015.01.29. 08:53

Egy veszélyes kutyától rettegnek a felsőmocsoládiak, már aláírásokat is gyűjtenek ellene a Somogy megyei településen, írja a Sonline.hu.

A Kossuth és a Rákóczi utcaiak azt állítják, a kuvasz-rottweiler keverék rendszeresen bejár az udvarokba, és nekiront az embereknek.

A helybeliek szerint a kutya egy német férfié és a magyar feleségéé. Többször szóltak nekik, hogy építsenek kennelt, de ez nem történt meg. Állítólag azt válaszolták, hogy nem jó a kutyának, ha megkötik.

Felsőmocsolád polgármestere Mocsai Tamás volt válogatott kézilabdázó.

Valóban évek óta húzódó problémáról van szó, a helyzeten most megpróbálunk úrrá lenni. A körjegyzőségen keresztül felszólítottam a tulajdonost, hogy tartsa kordában a kutyáját, mert nem szerencsés, ha veszélyezteti a lakosokat, rongálja a portákat

– mondta a polgármester a megyei lapnak.

Mocsai Tamás nemrég súlyos autóbalesetet szenvedett a 67-es úton, Rádpusztánál. Egy nyolcmázsás tehén sétált ki elé, nem tudta kikerülni. Életveszélyes állapotban vitték kórházba, autója totálkárosra tört.