Két tömegkarambol volt az M1-esen gyorshajtás miatt

2015.01.30. 17:34 Módosítva: 2015.01.30. 22:14

Börcs térségében a főváros felé vezető oldalon öt autó ütközött egymásnak. Senki nem sérült meg - írja a rendőrség.

Az M1-es autópálya 130-as kilométer szelvényében, Börcs térségében 17 óra 5 perckor öt jármű hajtott egymásnak. A balesetben senki nem sérült meg. Az ütközést relatív gyorshajtás és a követési távolság be nem tartása okozta.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a sónedves úton kellő óvatossággal és körültekintéssel vezessenek! Az autópályák az egész országban mindenhol vizesek.

Később, este hét körül egy másik tömeges baleset is történt az M1-en, a 127-es kilométer szelvényében, a győri elkerülő szakaszon. 19 óra 40 perckor négy jármű hajtott egymásnak. A balesetben senki nem sérült meg. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján az ütközést relatív gyorshajtás és a követési távolság be nem tartása okozta.

A rendőrök a főváros felé vezető oldalon a belső sávban helyszínelnek, a külső- és a leállósávban halad a forgalom.

Az M7-esen is

19 óra 45 perckor az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldalán az 52-es kilométerszelvényben, Pákozd térségében is történt baleset. Egy Audi a szalagkorlátnak ütközött.

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, az autópálya Balaton irányába vezető oldala ismét teljes szélességében járható.