Árpád
-2 °C
3 °C

Merkel miatt hétfőn a buszok is máshogy járnak

2015.01.31. 21:38

A BKK felhívja a Liszt Ferenc repülőtérre utazók figyelmét, hogy délelőtt, illetve késő délután a szokásosnál legalább egy órával korábban induljanak el, hogy biztosan elérjék a járatukat, írta az MTI. Az adott időszakban a német kancellár látogatása miatt

  • egy-egy óráig nem jár a 200E autóbusz.

Azt javasolják, hogy aki teheti, használjon kötöttpályás közlekedési útvonalakat, főleg a lezárások miatt sűrűbben járó 4-6 villamost és a metrót.

A nap folyamán időszakosan változások várhatóak a 2-es, a 47-es, a 49-es villamos, az 5-ös, 7-es, 8-as, 9-es, 16-os, 107-es, 110-es, 112-es, 133-as, 178-as, 200E, 233-as, 239-es autóbusz, a 72-es, 73-as, 74-es trolibusz, valamint a Sikló menetrendjében.

Korábban írtunk róla, hogy a német delegáció érkezése miatt hétfőn 10:45 és 19:00 között a város több pontján útlezárások, forgalomkorlátozások lesznek, ami számos tömegközlekedési eszköz menetrendjét befolyásolja. Erről itt olvashat részletesebben

A forgalomkorlátozások miatt módosuló járatokról a főbb közlekedési csomópontokban, a megállókban munkatársaik személyesen is adnak információt, de azt kérik, indulás előtt tájékozódjanak az utasok a közlekedési változásokról a BKK honlapján, illetve a BKK Info alkalmazás segítségével.

Azt írták: a BKK honlapján, a www.bkkinfo.hu oldalon, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?