Simicska 180 fokos fordulata verhette ki a biztosítékot

2015.02.06. 21:31

Bayer Zsolt arra nem akart reagálni, hogy Simicska Lajos gecinek és görénynek nevezte, nem úgy azzal, hogy milliókkal tartozik az eddig Fidesz-közelinek tartott nagyvállalkozóval. Igaz, ezt is rövidre zárta a hir24.hu-nak adott interjújában:

2002 óta nem beszéltem vele, ha tartoznék neki milliókkal, akkurátus ember, biztos pontosan vezeti, ha adott kölcsön, akkor biztosan alá kellett írnom papírt, vegye elő.

Péntek délben mondtak le a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió vezetői lelkiismereti okok miatt, ezután Simicska Lajos a teljes magyar sajtót végignyilatkozta, mindenkinek, aki csak felhívta őt, hosszasan ócsárolta Orbán Viktort, egyebek között gecinek nevezve, valamint a médiabirodalma lemondott vezetőit.

Bayer Zsolt úgy tudja, hogy Simicska csütörtökön összehívta az embereit, és bejelentette nekik, hogy száznyolcvan fokos fordulatot vesz a médiabirodalma, innentől kezdve "Orbán Viktor személyét, a gyerekeit, a feleségét és az egész családját kell személyesen támadni".

A Bayer által elmondottakat erősítik a hvg.hu értesülései is. A lap szerint a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió vezetői emiatt álltak fel lelkiismereti okok miatt a székükből.