Simicska elindult a Magyar Nemzethez, de nem érkezett meg

2015.02.06. 17:56 Módosítva: 2015.02.06. 18:02
Pedig a teljes magyar sajtó a vidékről érkező vállalkozót várta. Végül nélküle jelentették be az új főszerkesztőt is.

Pénteken délután hivatalosan is bejelentették a Magyar Nemzet szerkesztőségének tagjai előtt, hogy a továbbiakban D. Horváth Gábor lesz a lap főszerkesztője. A szerkesztőségi vezetés lemondása után Simicska Lajos többször is azt nyilatkozta, hogy személyesen megy be rendet tenni, mindenkit kirúgni, és persze kinevezni a új főszerkesztőt.

A tulajdonos azonban mégsem érkezett meg a laphoz, a bejelentés is nélküle zajlott le. Információink szerint D. Horváthot három hete elbocsátották a laptól, hosszabb ideje vitái voltak a pénteken lemondó Liszkayval. Távozásának bejelentésére azonban nem került sor, és a legújabb események miatt 180 fokot fordult a helyzet.

A teljes magyar sajtó egész nap Simicska Lajost várta a Magyar Nemzet-csoport székházánál, aki valószínűleg vidéki otthonából indulhatott el a szerkesztőségbe. Tudósítónk szerint az égvilágon semmi nem történt, a fényképezőkkel, kamerákkal felszerelkezett újságírók csak találgattak, hogy feltűnik-e még. Este hatkor bezárták a szerkesztőségi épület előterét, az újságírók többsége hazament.

Eközben a Magyar Nemzet Wesselényi utcai ügyfélszolgálatánálironikus támogató üzenetek jelentek meg:

hahahahah
Fotó: kettosmerce / Tumblr