Zsidózó jobbikos cigányhoz küldték a cigányozó jobbikost

2015.02.10. 10:10

A hónap 22-es csapdája: a mezőtúri jobbikos önkormányzati képviselő, Kötél János durván cigányozott a Facebook-oldalán, így Vona Gábor arra kötelezte, hogy három napra költözzön be Jónás Kálmán hajdúszoboszlói, cigány származású jobbikos képviselőhöz. De Jónás meg zsidózik a Facebookján. Hogyan tovább?

Ahogy arról korábban írtunk, Kötél János, a múlt vasárnapi mezőtúri időközi önkormányzati választás jobbikos jelöltjének Facebook-oldalát böngészve sok érdekességre bukkantunk. Számos posztban és kommentben teszi egyértelművé, legszívesebben lelőne, felakasztana, kivégezne embereket, akik valamiért nem szimpatikusak neki. Egy kuruc.infós hírt például a következő mondattal osztott meg: „Öljük már meg őket, a rohadt CIGÁNY kurva anyjukat!" A választókat nem igazán zavarta a jelölt stílusa, bejegyzései: Kötél végül nagy győzelmet aratott a mezőtúri időközi választáson.

kötélkötél.PNG
Fotó: Facebook

Vona Gábor viszont kiadott egy közleményt a cikk megjelenése után, amiben elítélte Kötél posztjait, azok stílusát. „A Jobbik semmilyen formában nem vállal közösséget, és azokat a leghatározottabban elítéli" − írta, majd hozzátette: „vállalhatatlan kijelentései miatt és a Jobbik valódi programjával való azonosulása érdekében Kötél Jánost a párt elnökeként arra köteleztem, hogy

három napra költözzön be a Jobbik cigány származású hajdúszoboszlói elnökéhez, Jónás Kálmánhoz.

A Kettős Mérce ránézett Jónás Kálmán Facebookjára is, ahol Jónás néha antiszemita kommentekkel posztolja a kuruc.infós cikkeket. Itt épp izraelita parazitákról ír:

jónás
Fotó: Facebook

A 22-es csapdájához természetesen a kört tényleg be kellene zárni valahogy. Ha az eddigi történésekből és Vona Gábor logikájából indulunk ki, akkor nincs más megoldás: a zsidózó cigány származású jobbikos képviselőnek be kell költöznie egy zsidó származású jobbikoshoz, aki a Facebookján durván magyarozik. Ha tud ilyenről, ne habozzon, írjon nekünk!

UPDATE: Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija Facebook-oldalán a következő kommentárral osztotta meg ezt a cikket:

Ha három napra nem is, de egy "kóser szilva társaságában" mindkettőjüket szeretettel látom egy ismeretterjesztő beszélgetésre, előtte érdemes lesz egy-két alapfogalmat tisztázni, különösen a hivatkozott Bibliára vonatkozóan... :)