Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Még a botanikusokat is meglepte a látvány

2015.02.13. 07:27

Marihuánaültetvényre bukkantak a rendőrök egy házkutatás során egy zuglói lakásban - számolt be pénteken a rendőrségi honlap a szerdai akcióról.  A rendőrök elé táruló látvány "még a botanikai szakértőket is meglepte": a Mogyoródi úton a négy négyzetméteres fóliasátor, a csepegtető rendszer, a világítás és a ventilláció igazi jamaikai körülményet teremtett a növények számára. 

Marihuána ültetvényt számoltak fel

Az őstermelő a növények megfelelő szárításáról is gondoskodott, azokat egy szekrényből kialakított rejtekhelyen tárolta. A rendőrök a lakásban több mint egy kilónyi lefagyasztott "     kábítószergyanús anyagot" foglaltak le a különböző termesztőeszközök mellett. 

A marihuánát termesztő 34 éves férfit is előűllították, ellene kábítószer-kereskedelem és kábítószer-termesztés gyanúja miatt indítanak eljárást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek