Gyurcsány nem merte elvágni a köldökzsinórt

2015.02.20. 08:59

Ahogy csütörtökön megírtuk, megszületett Gyurcsány Ferenc ötödik gyermeke, Márton. A DK elnöke a Borsnak elmesélte, hogy Dobrev Klára szerette volna természetes úton megszülni harmadik gyermekét, de a baba olyan nagy volt, hogy az orvosok úgy döntöttek, császármetszés lesz.

Márton 4,27 kiló súllyal és 58 centi hosszal született meg, barna haja és kék szeme van. Gyurcsány bár bent volt a szülőszobában, nem volt bátorsága elvágni a köldökzsinórt – ahogy korábbi gyermekeinél sem. A politikus beköltözött a kórházba a feleségéhez és a gyerekhez. Egyelőre sem Gyurcsány, sem Dobrev Facebook-oldalán nincs fotó az újszülöttről.

Ahogy azt már írtuk, a volt miniszterelnöknek Márton már a negyedik fia, második házasságából született a most 26 éves Péter és a 24 éves Bálint, harmadik házasságából pedig a most 17 éves Tamás. Gyurcsánynak egy lánya van, a 18 éves Anna.

Az ötödik Gyurcsány gyermek megszületésével a volt kormányfő beérte Orbán Viktort, nála azonban fordítottak a nemi arányok: négy lánya és egy fia van.