Házibuliban futott össze Orbán az új amerikai nagykövettel

2015.02.24. 11:23 Módosítva: 2015.02.24. 11:44

Egy ország vár arra, hogy Orbán Viktor mikor találkozik hivatalosan Colleen Bell-lel, a januárban Magyarországra érkezett új amerikai nagykövettel. Pláne, hogy Vlagyimir Putyin is előbb került sorra Orbánnál. (Bell egyébként a teljes magyar politikai elitet vendégül látta már két hete egy fogadáson, Orbán természetesen akkor sem volt jelen.) 

A Bors szerint, ugyan nem hivatalosan, egy házibuliban, de végre-valahára összefutott a két politikus. 

Az est külön érdekessége, hogy a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor is meghívást kapott, és meg is érkezett egyik lányával Vajnáékhoz. Ott találkozhatott először Colleen Bradley Bell-lel, Magyarország nemrég kinevezett amerikai nagykövetével.

írja a Borsonline.hu kedd hajnali cikkében. A cikk szerint − amellett, hogy Orbán alig evett, tehát fogyózik − Arnold Schwarzenegger a Siker-napja rendezvény után azonnal régi ismerőséhez, Andy Vajnához sietett, ahová meghívást kapott Orbán Viktor miniszterelnök is, aki egyik lányával érkezett. A Bors úgy tudja, a buliban ott volt Colleen Bell, frissen kinevezett amerikai nagykövet is.

Megkérdeztük Havasi Bertalant, Orbán Viktor sajtósát is, jól értesült-e a Bors. Havasi válaszában azt írta,

Valóban találkoztak a vendégségben, és jó hangulatú beszélgetést folytattak.

Kérdésünkre, hogy a hivatalos találkozóra mikor kerül sor, nem reagált, ahogy arra sem, hogy ez volt-e az első nem hivatalos találkozásuk, vagy volt már máskor is ilyen. A Bors cikkében azonban láthatjuk, ahogy Arnold Schwarzenegger testőrei Andy Vajna feleségének cicájával játszottak a vacsora alatt.