Jobbik: „Kábszeres cigány maffia” miatt maradt a kétharmad

2015.03.03. 15:08

„A hétvégén nemcsak engem, de családomat is súlyosan, életveszélyesen megfenyegetett a helyi cigánymaffia kábítószeres tagja, ami miatt a rendőrségi feljelentést megtettem. Ez nem holmi Facebook-bejegyzés volt, amit a szenzációéhes, politikai bulvárra vágyó média gumicsontként előszeretettel csócsál heteken keresztül, hanem élőszavas fenyegetés ért, mely feleségemet és féléves gyermekemet is életveszélybe sodorta. Az ő biztonságukért időt, pénzt, fáradságot nem sajnálok, még a mai napon is a támadásokat megelőző intézkedésekkel foglalkoztam”

− magyarázza közleményében a jobbikos Apáti István, hogy miért nem vett részt a mai parlamenti szavazásokon. Ahogy arról mi is beszámoltunk, két kétharmados javaslatról is döntött a parlament a keddi ülésén. Az egyik törvényt úgy sikerült elfogadni, hogy a jobbikos Apáti István nem szavazott, így meglett a kormánypártok kétharmada.

„Nincs semmilyen együttműködés a Fidesz és a Jobbik között... nincs megvásárlás vagy háttéralku" − ezt Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője mondta mai sajtótájékoztatásán Apáti távolmaradására.

Már csak az a kérdés, Vona Gábor  hová költözteti be  Apáti Istvánt mai közleménye után.